Oldalak

2011. január 15., szombat

Az én Bruschettám....


Hozzávalók:

3 sárga Kaliforniai paprika
2 Paradicsom
Friss Petrezselyem
Olívaolaj



A sütőt állítsuk grillfokozatra és melegítsük elő (kb. 220 fokra). Tegyk be a paprikákat a felső sütőrácsra, és időnként forgatva süssük feketére őket (kb. 10 perc alatt). Ha elkészültek, tegyük egy tálba a paprikákat, és nedves konyharuhával takarjuk le, hagyjuk így állni 15 percet. Közben forraljunk vizet, vágjuk be keresztbe a paradicsomok alját, és 1 percre dobjuk be őket a forró vízbe, majd húzzuk le a héjukat. Vágjuk félbe őket, kanalazzuk ki a magjukat, végül aprítsuk fel kockákra a paradicsomok húsát.
Húzzuk le a paprikák héját is, távolítsuk el a magházakat, és vágjuk fel szintén kockákra. Keverjük össze a paradicsommal, sózzuk meg, locsoljuk meg olívaolajjal. Petrezselyemmel megszórva, pirítóssal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése